sâmbătă, 15 ianuarie 2011

‎.I smell happiness

Ieiiiiiii look at meeee ieeeeei
Im freeeeeee and i love it ieeeeeeeiiii
Ok nu stiu ce e cu mine dar de doua saptamani rad peste masura ! Iar sambata mi'o petrec in setup.Sambata trecuta am fost cu Roxana in setup iar acum e majoratul ei.La 17:30 trebuie sa fiu in uniri.
Heiiiii e 16:45 eu inca sunt in pijamale si scriu pe blog genial !
E ok o sa mergem in nu stiu ce pub pana pe la ora 23 si dupaia iar setup pana dimineata.
Si cum in fiecare sambata se intampla cate ceva,sambata viitoare o sa fie o sambata mai linistita adica tot Roxana o sa doarma la mine (nu sunt leszbi,doar ne intelegem foarte bine)
O seara linistita pline de filme,poze,povesti si asta in caz ca nu ma corupe sa plecam iar in setup
Urasc cand vine ziua de luni cand trebuie sa ma trezesc dimineata siiiiiiiii sa stau de la prima ora sa o ascult pe profa de mate cum ne critica.
Bine bine eu am plecat !

Se duc clipele..

Asa cum se duc si toate amintirile petrecute langa tine.Pleaca.Te urasc ! Din momentu asta numai reptrezinti nimic,nu o sa mai iau niciun sfat in considerare.
Cand e cel mai bine,tu vii si spulberi tot.Esti un geniu (sper ca iti dai seama ca sunt ironica),un minciunos,fals si toate chestiile negative.
Da stiu ca am luat o intorsatura radica dar asta e.Si de data asta nu imi mai pare rau ca vorbesc asa,am tinut prea mult in mine si uite acum BOOM vorbesc.E timpul meu.
Ai disparut din viata mea.
Din mintea mea.
Din inima mea.
Te urasc ca ai stiut sa joci atat de bine teatru si eu la fel de bine te'am crezut dar e bine ca mi'am dat seama acum decat mai tarziu.
Pa!


ps: .Without the mask where will you hide?Can't find yourself lost in your lies,i love to hate you,because you said that your my friend..you betrayed me...so,your a FOE.No ow so easily your over me, gone is love,it's me that's ought to be moving on...Your NOT ADORABLE.I am something unignorable.I'm still lost.Bye now.I want to find my happiness.:)

La multi ani !

Sa incep cu inceputul ! La multi ani Roxana! Da ea e Roxana si ii place viata de liceu(nu rade asta mi'a venit in cap)
Ai implinit varsta de 18 ani,ai trecut in alta etapa a vietii!Ai crescut,te'ai maturizat,ai grija ce faci ca de acum tot ceea ce faci pica asupra ta ! (O sa fac ceva prostesc si o sa te bag la parnaie,glumesc)
.Ma bucur ca suntem din nou prietene,ca esti cea mai buna prietena.Multumesc ca intelegi mereu ceea ce zic,multumesc ca simti ceea ce simt si eu,ca te pui mereu in locul meu si afli cum ma simt.Bine acum toti sunt surprinsi cum de noi doua ne intelegem.Simplu !
Da stiu ca in clasa a 9 ne'am certat urat de tot,in a 10 eu am fost aroganta,orgolioasa si incapatanata cu tine insa tu te'ai tinut de curu meu pana am ajuns sa fim in clasa a 11 si sa fim mai apropiate ca niciodata !
Nu va mai mirati toti,sunteti stupizi! Accepta'ti! Ne intelegem mult prea bine ca sa ne stricam prietenia din porcarii sau ceva de genu asta.
Am zis sa iti scriu si un post ca doar odata faci 18 ani si meriti ! Meriti muuult mult bizoane !
Orice s'ar intampla sa stii ca eu sunt langa tine,zii/noapte eu te voi asculta si ma gandesc ca stii asta ca nu esti atat de retardata ca sa nu iti dai seama !
Bine bine gata incetez!
La multiiiiii ani ai doar 18 aniiiiii esti nebuna iubesti si nu ai bani ! Nimeni nu iti sta in drum ai soseaua ta doar cu un singur sens te va duce undeva ! (Ca tot veni vorba de sosea sper sa iei carnetul de conducere sa nu faci si tu ca Murgu ca te bat,stau cu tine pana inveti tot !)
Te iubesc !