marți, 4 martie 2008

Te urasc Vlad !


.Cel mai rau lucru e sa iti pui toata baza in cineva,sa ai incredere deplina in persoana respectiva,sa o ierti cand greseste,chiar daca greseste de multe ori,sa o iubesti cu tot sufletul tau,iar ea la prima gresala sa te arunce ca pe cel mai nesemnificativ lucru,sa nu te lase decat cu amintiri si cu lacrimi reci care iti slabesc puterile pe zii ce trece.


.Iubesti cu toata fiinta ta si esti dezamagita de persoana pe care o admiri cel mai mult.Cum se poate numia sta?Daca nu ma iubesti de ce ma calci in picioare atata vreme? Spre exemplu..cateva luni de fericire?Ma intreb a meritat vreodata?Dar toata fericirea de care am avut parte nu'mi mai alina nici macar jumatate din suferinta pe care o am in suflet.Omul iarta dar nu uita.


.Mi'ai spus ca ma iubesti...desi...nu era adevarat.Ai calcat in picioare sufletul meu si indiferenta ta ma doare mai mult ca orice altceva.Stiam ca o data si o data povestea asta se va termina insa speram ca finalul sa fie altu...traim intr'un film iar scenariu se pare ca de data asta l'ai scris tu.


.Nu mi'am putut da seama vreodata ca vei da dovada de atata lipsa de iubire si nu te vei gandi deloc la mine.


.Te'as ierta,ti'o jur ca ti'as mai da si o a doua sansa inca orgoliul meu nu ma lasa sa sufar si a doua oara....asa cum fac acum imi pare rau.