vineri, 28 decembrie 2012

Mersul pe catwalk.



Nu pot să cred că am rezistat să mă uit la acest video.

Puştoaica aia Sara care are doar 16 ani critică în ultimul hal. Parcă se crede Richard Selzer aşa vorbeşte.

De ce nu o lăsă pe Ana Catharina să critice? E un model renumit are mult mai multă experienţă în ceea ce face plus de asta, Ana Catharina era manechinul preferat al lui Alexander McQueen.

De ce se trezeşte o puştoaică să critice, oare cine i-a băgat în cap modeling-ul?

Sunt sigură că nici măcar nu ştie ce vrea de la viaţă şi sunt la fel de sigură că mersul eşti este total strâmb. Mai lipseşte să aud că Galatescu a învăţat-o să meargă pe tocuri.

Ea mare divă.

Fashion ?

Fine,iar ajung la tema asta.Ce se intampla cu moda adica cu toti creatorii de moda...da imi plac hainele facute de Christophe Guillarme sau Alexander Mcqueen,dar unele sunt prea excentrice.
Daca imi pun un sac de cartofi si imi bag mana in priza si "bagam" mersul pe catwalk sunt fashion ?
Unele persoane considera ca atunci cand esti cat mai excentric sau iesit din comun esti fashion,nu fashion nu inseamna sa fii sclipitor ca un pom de Craciun inseamna subtil....bun gust.
Nu trebuie sa dovedesti nimic nimanui prin felul in care te imbraci.
Acum foata lumea e fashion sau glamour.
Superb nu am ce comenta ador cand vad haine neon incat am impresia ca urmeaza sa stau la un semafor.Evident sunt ironica de ce sa ma imbrac intr-un verde fosforescent...va crede lumea ca urmeaza un semafor,dar avand in vedere ca sunt in magazine evident ca trebuie cumparate.Haha.Superb.