joi, 28 octombrie 2010

.Intuneric


Intunericul nu mi'l mai poate lua nimeni o data ce mi l'ati plantat acolo,si'a infipt radacinile in adancime,e atat de mult inkt nici voi nu mai aveti loc in sufletul meu!

Ramane'ti toti pe dinafara falsilor,inselati'va reciproc sentimentele,fiare ale naturii ce e prea blanda cu voi de multe ori draci de oameni.

Dar am ajuns sa cred ca nu meriti,pentru ca,sa vrei sa ma'ntelegi eviti ,desi te inviti singur in casa mea,ai voie sa asculti,dar nu sa si critici viata mea.Eu iti dau sfaturi,dar tu decizi daca faci pasi mici sau salturi.Bine sau rau,tu decizi cand te saturi,si te rog,lasa'ma cu imaginile,

Viziunea ta plina de "bling-bling" n’o s’o gasesti aici.Eu doar umplu,paginile si nu'mi pare rau ca nu sunt imbracat cum ai vrea tu sa fiu si altii o scalda prin cluburi consumand bauturi ce se servesc cu umbrelutze si cuburi privindu'ne k pe niste ratati dar in timp ce va indopati cu iluzii sa nu uitati k in locu nostru ati fi fost demult INGROPATI Si nu uitati in timp ce ne priviti ciudat k in locu nostru ati fi fost demult INGROPATI!

Si stii ce’am vazut?

Cinstea straluceste oricat ar fi ingropata in noroi iar voi cu atatea lumini in jur ramaneti falsi si goi…..cat despre mine ?

Ha despre mine s’ar scrie un roman :) parerea mea despre multa lume am scriso mai sus…..dar de ce judecam atat de mult oameni ? Eu pot judeca si iubirea….(Wai frate la 17 ani nu e iubire a da ?)

Dar ce e sentiment de atasare ?Ma pot atasa si de un catel dar nu il pot iubi cum iubesc un baiat nu fac iluzii…..sunt destul de realista multi considera iubirea ca fiind o boala infecta.

De ce e iubit?

De ce ea s’a indragostit?Ok doua intrebari care nu isi au rostu ma rog doua intrebari care rasar aproape zilnic in mintile voaste….

De ce apar? Ok ba va spun eu deoarece toti alergati dupa iubire cu mintea si NU cu sufletu asa cum ar trebui.

De ce cand e mai frumos atunci trebuie sa se termine tot? De ce trebuie sa plangi sa suferi sa pici ? Inca o lectie de viata?

Toti visam ca niste copii la o jucarie dar multi oameni aseamana iubirea cu o jucarie ca o poti manevra cum vrei cand vrei sic and te saturi sa o arunci……acea “jucarie” denumita iubire ar trebui pretuita cel mai mult niciodata sa nu spui NU nu mai vreau sa iubesc imi e deajuns am suferit destul.

Efectiv nu incercati sa simtiti iubirea pur si simplu lasati’o sa va invadeze.

Ma rog nu stiu pe cine vreau sa conving cu niste randuri scoase din sufletu unei fete unei pustoaice frate de clasa a 11 o doamne.

Ok frate si eu am simtit iubirea.

Si eu am suferit enorm si am simtit ca nu mai pot iubi si ca nu mai vreau sa iubesc niciodata,am mintit poate am dat peste un tip de toata jena care nu a stiut sa ma pretuiasca.

Dar intotdeauna e loc de mai bine exista pt fiecare cineva.Si am vazut merit mai ceva mai bun uneori orice om simte nevoia sa fie tinut imbrate nu ?Bine iar aberez.Mi se pare o chestie tare ciudata k m’am apucat sa umplu niste foi goale cu niste randuri poate oarecum plictisitoare.Nu vreau sa conving pe nimeni de ceea ce zic tot ce zic e ceea ce simt.Exista pentru fiecare cate cineva whatever tot ce mai vreau sa zic e ca : iubeste caci clipa ta de fericire ar putea devein istoria,iar istoria de azi e eternal de ieri……