joi, 12 mai 2011

Oboseala !

Aproape a trecut inca un an din liceu.
In curand o sa pot spune : Pa clasa a 11-a!
Iar in septembrie : Bun venit clasa a 12-a !
Am obosit sa ma trezesc mereu la ora 7:00 si acelasi ritual de dimineata.
  • Ceasu desteptator: Care mereu reuseste sa ma trezeasca din lumea viselor.
  • Cafeaua : Care mereu arde sau nu e dulce.
  • Apa : Care e rece incat ma trezeste instant dar dupa 10 min iar imi e somn.
  • Hainele : Chiar daca imi pun de seara hainele,dimineata ma razgandesc.
  • Paru : Care sta in toate partiile posibile si imposibile.
  • Tramvaiu : Care niciodata nu vine la timp.
  • Prima ora care e oribila si imi trebuie doua ore ca sa ma trezesc la realitate,chiar daca rad sau sunt bine-dispusa asta nu inseamna ca n-am trezit.
Vreau sa ma trezesc la ce ora vreau orele de la 08:00 sunt oribile,de ce nu puteau fii puse de la 09:00? O ora de somn,probabil mai odihnita.Proiecte,teme,carti de citit,profesori care in fiecare saptamana iti zic "Asta o sa intre la Bac ! "
Vreau vacanta !
Apropo,ca tot a venit vorba de ora 07:00 acum e 07:10 si eu scriu pe blog.Insomnie (probabil azi la scoala o sa fiu foarte adormita)
Tu cum ti-ai petrecut anu asta scolar?

Nightmare !

This is not a dream...THIS IS A FUCKING NIGHTMARE YOU BITCH! :)
Nu  te-ai saturat de jocu asta stupid,pe care doar tu il joci?
Nu te-ai saturat sa ma copiezi?Mai ai tus?
Papusa tu ai probleme psihice bine evidentiate,nu trebuie sa te prefaci normala se vede de la o posta ca problemele tale plutesc in viata ta.Stai ai o viata?Da orice om are o viata dar cred ca tu nu esti om,atata timp cat copiezi tot.Cum sa imi copiezi pozele si comentariile?Iar la descrieri sa scrii acelasi lucru ca mine,diferenta e ca tu ai scris in engleza dar e acelasi lucru cu ceea ce am scris eu pe blog (legat de sfantul valentin).
Atat de mult crezi ca te urasc incat ai impresia ca scriu despre tine in fiecare post,nu draga nu scriu despre tine,tu esti ultimu subiect pe care l-as aborda.
Apropo daca incerci sa ma mai copiezi la pozele cu buzele incearca prima oara sa iti iei mustata (hahaha ce aiurea) sau macar sa te dai cu un gloss ca sa nu iti apara buzele crapate.
La cat esti de bolnava sunt sigura ca o sa citesti postul asta si o sa incepi sa scrii si tu despre mine chestii oribile sau sa te razbuni in mai stiu eu ce mod tampit.Draga inainte sa imi mai adresezi un cuvant urat sau sa incerci sa te razbuni pe mine eu iti dau un sfat prietenesc : consula un psihiatru (asta in caz ca stii ce inseamna).Dar mai mult ca sigur o sa te enervezi si o sa faci ca toti draci si o sa ma vorbesti de rau,poti sa ii dai drumu razbunarea e arma prostului si cel destept cedeaza.
Ma bucur ca ma copiezi asta inseamna ca sunt un bun exemplu de urmat. :)