duminică, 11 aprilie 2010

R.I.P



Cum e sa pierzi o persoana destul de importanta pentru tine intr'o zii insorita de sambata cand credeai ca va fii o sambata plina de soare si plina de distractie?
Deja imi facusem planuri pentru acea zii insorita de sambata,sa ies in oras cu Ingrid sa mergem in Jazz si sa stam la o ceasca plina de cafea si o zii plina de discutii amuzante! Insa totul se termina cand prietenul mami vine in camera si imi spune : Reea stinge calculatorul trebuie sa vorbim !...eu nestiind ce se intampla ma asez linistita si amuzata pe pat crezand ca iar vine cu o gluma insa se uita foarte atent la mine si imi zice: "Sa nu plangi te rog" si se uita foarte atent la mine in ochi si mi'am dat seama ce se intamplase...bunicul meu murise.Defapt nu era bunicul meu era strabunicul meu insa eu cum nu am avut un bunic el pentru mine a fost un bunic eu pentru el eram "Degetia" mica si firava,si mereu a tinut la mine si era mandru de mine.Acum el numai e acum e printre ingeri,a venit si mama in camera si plangea isteric iar eu nu stiam ce se intampla pana cand m'am vazut in masina mergand sa il vad.
O data ajunsa acolo bunicul meu era acoperit cu un cearsaf alb,nu se misca,nu ma privea,nu zicea nimic.Am izbucnit in plans nu imi venea sa cred ceea ce se intamplase,nu imi venea sa cred ca el numai era printre noi,acum era printre ingeri deoarece el tot timpu a fost un om cu un suflet mare.
Inca regret faptul ca nu i-am zis ca merg in tabara militara,sigur s-ar fii bucurat si ar fii fost mandru de mine,insa stiu ca el e acolo sus printre ingeri si ma priveste si sunt sigura ca se bucura.Ii voi indeplini visul !