sâmbătă, 29 mai 2010

Idioti !


Deja m'am saturat pana peste cap sa vad toti pusti cum se joaca fotbal pe telefon si cand dau un gol incep sa urle! De exemplu colegul meu se joaca tenis dar tot pe telefon,insa el nu stie nici macar cum arata o racheta de tenis probabil o confunda.Dar adevaru e ca mai usor sa apesi cateva butoane si sa scoti un scor mare,decat sa alergi dupa minge dintr'o parte in alta.
E penibil sa puna 6 persoane deodata accesi melodie..exista casti nu sunt obligata sa ascult toate trupele alea comerciale sau hiturile din 2010 mai ales alea romanesti care nu au nicio noima,si cuvintele sunt aruncate aiurea ca sa scoata un ban.
Cum poti sa canti daca versurile nu sunt facute de tine?Ce multumire sufleteasca ai?Ai un mare cacat aia ai.Acum toate fetele sunt cu fitze de fotomodel,siliconate si cu decolteuri banale.
Imi e great ade toti baietii care se dau interesanti si se folosesc de frumusetea lor insa mintea lasa de dorit.Cum poti sa zici: eu am intrat la fotbal pentru ca fetelor le plac fotbalisti...Poate le plac bani fotbalistilor dar nici decum pe ei.
Cumparati'va o viata noua....sau stai am uitat suntem in criza!