marți, 8 iunie 2010

Copie fidela!

Ce imi place sa fiu copiata.Ma simt un exemplu pentru altii.
Recent o tipa numita...am si uitat cum o cheama *probabil numele ei e destul de neesential* se trezeste ca ma copieze.Nu ca ar fii un lucru mare,dar totusi e destul de enervant sa vezi atatea copiii in jurul tau.Totul a inceput de cand am vazut ca ea a pus"." in fata propozitiilor,si i'am lasat un simplu coment ca e copil.De atunci toate pustoaicele de 14 ani sar in apararea ei,si lasa comenturi la adresa mea cum ca eu sunt proasta.
Cine e mai proasta?Eu sau voi,eu nici macar nu v'am jignit.
Probabil sa simtiti superioare fata de mine ! Va inteleg aveti si de ce.M'am pus eu sa ii scriu un coment lung paote asa isi baga mintiile in cap si intelege si ea ca nu e ok sa copiezi,atata timp cat fiecare e unic in felul lui,dar se pare ca e mult mai simplu sa copiezi si sa fii cool.
Imi place cum multi isi afiseaza prostia in public.Imi place ca se umilesc singure.

Pagini goale.


Am o pagina goala in fata mea.Defapt am mai multe.Sunt arunca'te in diferite parti.As vrea sa le umplu cu cuvinte,As vrea sa stiu tot ceea ce simt,sa las sufletul sa vorbeasca in locul meu.
Dar daca sufletul meu e gol cum umplu paginiile cu cuvinte.Mintea si gandurile sunt la fel de imprastia'te ca foile albe si goale.
Cred ca ar fii cazul sa imi pun ideeile la punct si sa umplu paginiile goale cu tot ce imi trece prin minte.

Vara asta !


Vara asta nu vreau iubire,nu preau prieten.Asta e prima vara in care simt ca vreau sa fiu singura.Sunt satula de toti dobitocii care vad o iubita ca pe o papusa.Nu vreau sa fiu papusa nimanui nu vreau sa se joace nimeni cu mine.Vreau sa fiu doar eu cu mine si asa ma iubesc destul.
Sunt atatia idioti care pretind ca sunt super tari*asta fiind prima impresie* dar dupa discutii interminabile iti dai seama ca toti sunt la fel si toti au aceelasi scop.Baieti cretini.
Nu ca as fii suferit in dragoste sau ceva,dar asta e singuru gust care il lasa un baiat asupra mea,numai gasesc nimic extraordinar la ei.
Vara asta vreau sa ma disrez.