miercuri, 11 iulie 2012

Draga mea "prietena"

Cred ca am uitat sa va spun un detaliu : ador sa fiu copiata ! Evident,e o ironie !
Mai poti ?Mai poti sa imi furi tot ceea ce fac ?
Inteleg perfect,stiu ca sunt un bun exemplu de urmat in viata.Dar daca ma copiezi macar sa o faci intr-un mod bun,nu sa distrugi ideea.Da si aici ma refer la poze,pozele facute de mine aparute pe profilul meu de DeviantArt apar si la tine,evident o calitate mai proasta.

Chiar nu vezi ca nimeni nu este interesat de ceea ce faci? Sfat prietenesc : incearca sa nu te mai bagi pe sub pielea persoanelor,tot neplacuta esti ! O doamne nu pot sa cred ca ma cobor la nivelul tau dar efectiv numai suport sa vad ca orice fac eu....faci si tu ! Eu am perosonalitatea si caracterul meu propriu dar mai presus de toate am prieteni,prietenii care mereu sunt langa mine.
As fii vrut sa iti spun toate astea fata in fata dar probabil nu intelegeai asa ca mai bine scriu ca si asa citesti fiecare rand scris de mine.Nu te mai simti amenintata de mine chiar daca sunt la un nivel mult mai ridicat.
Te crezi mare fotograf?
Draga mea,uita-te la tine.Furi poze de pe net si spui ca sunt facute de tine.
Cat de penibila poti sa fiiiiiii? Nu vezi ca nimeni nu da doi bani pe tine si pe ideiile tale crete?
Esti o frustrata si din lipsa de atentie incerci sa te faci auzita.
Esti mandra de tine? Esti mandra de ceea ce ai realizat in viata asta? Nu prea cred.
Stiu si eu mai am de lucrat cand vine vorba de fotografii nu sunt perfecta,dar spre deosebire de tine eu am imaginatia mea,personalitatea mea. Tu ai asa ceva?
Stop it

Obsedati de masini !

Gata acum fiecare persoana in parte sa posteze peste tot : am luat carnetu,iei !
Poze legate doar de masini,bancuri legate de masini totul legat de masini !
E totul ok si mie imi plac masinile intr-o oarecare masura,insa sunt destul de sigura ca nu o sa ajung o obsedata incat orice zic sau fac sa fie legat de....masini.
Fiecare om in parte are o pasiune anume insa unii o duc la extrem.Si nu clar cand o sa am masina nu o sa pun pe Facebook,la status/avatar (Yahoo! Messenger).Mai lipseste sa apara pe Tweeter si anunturi publicitare cu : am masina !
Wow,incredibil.Asa va faceti remarcati ?
O sa va casatoriti/maritati cu masina ?
Dormiti cu masina in pat ?

Pe youtube

Oameni morti pe youtube. Serios? Am trait sa o vad si pe asta.
Poze cu oameni in sicriu sau chiar si clipuri cu anumite persoane care au murit. Inteleg durerea pe care o poarta un om atunci cand pierzi pe cineva drag,dar altceva mai bun de facut nu gaseste nimeni inafara de faptul sa stea si sa faca clipuri?
Nu e mai bine sa te gandesti in liniste la persoana respectiva decat sa stai sa te gandesti : sa pun melodia asta mai trista sau pe cealalta?
Nu serios acum,chiar e nevoie sa faci publicitate unui om mort? La cati oameni mor zilnic ar trebui sa fie plin youtube cu astfel de filmulete.
Alte tampenii care apar pe youtube sunt asa numitele fantome si exorcizari.Cat de penibil,poate iti intra demonu in tine in timp ce filmezi. Fantome aparute in poze? Trebuie sa fii expert in photoshop ca sa faci astfel de "figuri" pe care le numesti "bohoho fantome".
Nici nu ma mir de ce e atata plictiseala in lume,toti stau in casa si gasesc ceva de facut in vestitul....photoshop.
Genial.