miercuri, 6 iulie 2011

This summer is my summer !

This summer is my summer ! Peste o ora sunt in garaaa,plec la mareee.Da in fiecare an scriu cu o ora inainte sa plec la mare.Numai am rabdare,acum stiu ca marea ma asteapta.Chiar daca stau doar o saptamana totusi ma incarc cu si mai multa energie,si in plus vara e lunga am timp de multe lucruri.Da vreau sa ajung la mare sa ma distrez,sa dansez,sa fiu in fiecare seara in White horse si dimineata la 5 pe plaja si asa sa fiecare zi !Cand plec de la mare vreau sa imi las toate grijile si tampeniile aduna-te intr-un an,sa le las ascunse in nisip si sa revin iar in forta.
Da vara asta chiar mi-am pus in plan sa ma distrez la maxim,e ultima mea vara din liceu trebuie sa profit de ea,sa imi fac multe amintiri frumoase,si sa profit de fiecare minut in parte ca deh' vine clasa a 12 si atunci chiar trebuie sa ma apuc serios de treaba.Dar momentan e vara deci nu are rost sa imi fac griji de acum.
Vara asta e doar a mea,si vreau sa profit de ea la maxim.Deci eu ma duc sa imi continui bagaju,iar cand o sa ma intorc de la mare promit sa va povestesc cum a fost !
Vacanta placuta guys ! :)