luni, 8 noiembrie 2010

Nimic


Nu iti cer nimic.
Nimic din ce iti ofer nu iti cer inapoi.Doar sa crezi in ceea ce zic.Doar sa crezi cand zic ca o sa fiu langa tine mereu.Cer mult?Ai incredere in mine si in ceea ce zic nu iti vreau raul.Sunt ultima persoana care iti vrea sau iti doreste raul.Tin la tine,si asta nu nimeni si nimic nu poate schimba,nici macar tu.Ceea ce e in sufletul meu stiu doar eu.
Stiu cand sa pun punct la tot dar momentan am pus doar un semn al exclamarii care imi spune ca ceva e in neregula cu NOI.Amandoi avem probleme noaste,amandoi avem nervi si dintr'o data BOOM! Ne certam si nu facem nimic,defapt facem un mare cacat spunem lucruri neadevarate,exageram si facem numai sa ne indepartam,daca vom continua asa o sa ajungem sa ne prefacem ca nu ne cunoastem deloc,si noi ne cunoastem cel mai bine.
Imi pare rau ! Imi pare rau pentru tot !

Am plecat,am iesit din viata ta ! Nu definitiv dar pentru o perioada lunga de timp.Dar in tot acest timp imi poti zice orice,te voi ajuta,voi avea grija de tine.

With love Reea.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Neconcordanţe, cuvinte aruncate la nervi, certuri, stres, despărţire, dar totul se va termina prin Iertare.

Reea spunea...

.Aici ai mare dreptate Stef...orice fapta acum sau mai tarziu tot este iertata.
.Bine dar depinde si de persoana ca daca ne confruntam cu persoane cu orgoliu foarte mare,iertarea vine mai greu mult mai greu