duminică, 13 februarie 2011

I hate Valentines Day !


Da chiar urasc Sfantul Valentin.De ce?Pentru ca mi se pare cel mai stupid eveniment posibil.Si nu pentru ca sunt singura de Sfantul Valentin,ci pentru ca toti oameni devin orbitor de scarbosi.O zi plina cu inimioare,trandafiri si dulciseaguri. Simt ceva in stomac,e greata! Adica doar intr'o zi din an poti oferi mai multa atentie persoanei iubite?Doar intr'o zi poti sa ii oferi cadouri?De ce toata lumea e la fel?Un trandafir si un ursulet mare,pe langa faptul ca e mare mai e si stramb. Ok Craciunul si alte zile importante sa zicem ca le inteleg,insa nu inteleg rostul Sfantului Valentin,toate locurile la cinema la un film horror sunt ocupate.De cand un film horror e romantic ?Pana si pe Facebook sau alte site'uri de comunicare apar tot felul de anunturi legate de aceasta zi ! Si ca tot sunt singura de Sfantul Valentin,probabil o sa imi cumpar un lant sau ceva de genu oricum il merit din plin,si ca sa nu dau nas in nas la fiecare pas de indragostiti oribitor de fericiti (parca a dat iubirea peste voi in ziua aia toti va iubiti toti sunteti dragalasi toti sunteti la fel)probabil ca o sa fac o seara in care o sa ma uit la filme sau o sa merg intr'un pub. Happy valentines day bitches ! :)

9 comentarii:

Chocolate Queen ♥ spunea...

Total deacord cu tine! Ş=

Carolina spunea...

of chiar stupida ,in ziua de azi la ei in kap numai timpeni..de culoare roz))frumoas ^^kiar imi place ♥

Reea spunea...

.Aici nu e vorba de tampenii,aici e vorba de simplul fapt ca toti fac aceleasi lucruri,inimioare dulciseaguri incat sa ti se intoarca stomacu pe dos.
.Peste noapte toti iubesc si isi aduca aminte sa zica " te iubesc" si multi il zic chiar daca nu e din suflet ceea ce e un mare cacat.
.Thats all.

anCa spunea...

frate, eu m-am nascut de sfantu' valentin....si am boyfriend...si tot nu serbez....take a chill pill

Reea spunea...

.Pai tot ce pot zice e la multi ani intarziat ! :)
.Aici nu e vorba de tine or whatever e vorba de 99% din populatie :)

by_miss_cannabis spunea...

Hey!Calm Down!Valentine's Day nici makr nu e o sarbatoare recunoscuta oficial l noi in tara e pur si simplu un obicei imprumutat d afara k s se my ridice si tara noastre l standardele europene sau mortii masi ce or fi vrut ei sa faca oriqm ptr mn e un mare cacat si cu prieten si fara prieten!de cele mai multe ori fara prieten[:))]

Reea spunea...

.Poftim ? Oricum tara asta nu e tocmai una geniala.Cu un cacat in parlament urat "PE AICI TURMA !"
.Ce standarde sa fim seriosi ?Cu astfel de oameni nu o sa ne ridicam niciodata la standarde europene

Robby spunea...

"un ursulet mare si stramb" :)
si pe tine te sperie ochii lui mari si negri ? :))

Reea spunea...

.Nu nu ma sperie e doar o chestie impaiata,umpluta cu vata sau mai stiu eu.Uni sunt draguti dar alti sunt oribili si probabil de aia sunt si ieftini