sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Oboseala se aduna.

Vreau la mare.
Vreau vacanta.
Vreau ca alarma aia nenorocita sa nu ma mai trezeasca la ora 7:00 .
Ok e ultimu an de liceu "iupiii",ultimu an in care toti profii se urca in capul tau si urla sa inveti la materii care chiar nu au nicio legatura cu bacu.
M-am saturat sa aud odata pe saptamana " Wai ce o sa fie anu asta la bac,ai vazut ce a fost anu trecut la? O sa il treci ?"
Da trec bacu,multi nu au trecut bacu anu trecut pentru ca au mers pe ideea ca o sa copieze.Si sa numai aud : vai am fost intimidata de camerele de filmat.Esti intimidat pe naiba la web nu te mai simti ofensat ? Nu o sa iese un monstru maritim din camera aia si nici nu iti taie gatu.Atata timp cat stii ce ai de facut ce poate fii asa rau.
Dar serios acum chiar m-am saturat sa stau si sa invat,sa ma trezesc la ora 7:00 sa merg in frig,sa ma urc in tramvaiele in care se urca toti mosi care merg la piata la prima ora din zi si se cearta pe locuri,sunteti pensionari aveti o zi intreaga sa mergeti sa faceti nenorocitele alea de cumparaturi.
Vreau sa iau bacu,sa ma vad inscrisa la facultate si o sa iau primul tren catre fericire (adica la mare).

2 comentarii:

Neagu Carolina spunea...

frumoasa!

Elly Vickeré spunea...

Oh darling, I love your blog! I was looking for nice blogs through my friend's blog and found yours, if you would like we could both follow each other? Let me know in a comment lovely! Mine's: www.elishayates.com

<3