marți, 3 ianuarie 2012

Relatie la distanta ?

     Eu una sunt contra.De ce ? Pentru ca nu poti iubi o persoana atata timp cat nu o vezi.Nu poti avea incredere deplina in acea persoana chiar daca iti spune ce face minciuna tot e ascunsa pe undeva.
Intr-o zi am avut o conversatie cu o persoana care imi spunea ca il iubeste foarte mult insa ei nu s-au vazut niciodata si ca nu poate trai fara el.Cum poti iubi o persoana doar din conversatii?
Stai asa,cum poti numi o relatie la distanta ? Dar cum sa spui ca il iubesti.
Oh come on,wake up ! O relatie e atunci cand te vezi cu persoana si petreceti multe momente frumoase.Cum poti sa spui ca nu poti sa traiesti fara acea persoana ? Nu poti trai poate fara conversatiile inutile de pe Skype.Sa fim seriosi acum.Iubesti o persoana pentru toate clipele frumoase care ti le-a oferit,plimbariile in parc si toate cele.
Chiar daca uneori se zice ca iubirea nu tine cont de varsta sau distanta...poate de varsta nu tine cont dar de distanta ?
Voi puteti sa aveti o relatie la distanta fara sa va vedeti deloc cu acea persoana? 
Sunteti pro sau contra ?:)



3 comentarii:

Alex Nanu spunea...

Am avut 1 an si jumatate o relatie la distanta. n-a tinut. motivul a fost ca lipsea "distractia", asa ca ori se ajungea la minciuni ori la despartire. uneori calea cea mai simpla e si cea mai buna, chiar daca doare.
Nu mi se pare normal sa incepi o relatie la distanta, dar daca ai o relatie normala si dupa ceva vreme intervine si distanta (gen, te muti), mai devreme sau mai tarziu relatia va ceda (experienta proprie:( ), oricat de mult s-ar iubi acele persoane. Toti avem anumite nevoi, atat de socializare cat si fizice sau emotionale, deci ne facem mai mult rau mintindu-ne ca va fi bine daca incercam sa pastram relatia si la distanta.
Din pacate ...

Irina Bogdan spunea...

asa cum vad eu lucruruile, sunt unele legaturi care nu se fac in planul asta fizic si nu sunt intretinute numai de plimbari si iesit. sunt puternice si nu se inlocuiesc cu una cu doua. de fapt nu se inlocuiesc deloc. stii, imi spunea serban o data ca exista o specie de viermi care asa cum sunt facuti, au o singura pereche in viata. ei bine ei se cauta pana se gasesc si raman asa, for good. e ceva mai adanc acolo.

daca vrei sa te multumesti cu ce ai la-ndemana, chiar daca e ceva care nu te implineste pe toate planurile, iti dau dreptate. altfel, eu cred ca spatiul care-i desparte pe oameni e o chestiune de timp. te muti de colo colo, iti faci viata cum vrei. just keep creating it :) ma rog, nu cred ca discutia asta isi are locul aici.

eu una cred numai in iubire. restul se modeleaza :)

Anca Snow spunea...

Sunt contra... nu asi accepta sa am o relatie la distanta...