luni, 6 septembrie 2010

With love !


Whos going home with you tonight?
Nu pot sa zic ca te urasc,dar nici ca imi esti drag.
Mi'ai fost drag destul de mult timp pana cand....pana cand stii si tu,ai incercat sa iti bati joc de sentimentele mele si nu ai reusit ai incercat inca o data si incercarea asta a fost fatala.Atat de fatala incat am ajuns sa numai cred in tine si nici in vorbele tale,nu imi pasa stiu ca urasti cand zic ca nu imi pasa dar acum iti zic din tot sufletu chiar nu imi mai pasa de tine,de persoana ta si de tot ceea ce te inconjoara.
Moaca ta imi e indiferenta,am crezut ca esti special si ca nu esti ca restu baietiilor,dar se pare ca m'am inselat amarnic in privinta ta,esti ca toti restu baietiilor,acceasi gandire doar alta infatisare.As posta o poza cu tine dar nu meriti,mi'as strica tot blogul cu poza ta,am avut postari despre tine.
Injection in the raisins.
Juice of that lost haha.
Iti pasa de mine nu?Eram buna doar cand aveai tu chef sa vorbesti cu mine,acum chiar daca tu ai mai avea chef mie mi'a pierit tot chefu.
Nu stiu ce se intampla cu tine,poate sunt curioasa insa orgoliul nu ma lasa sa te intreb ce ai patit,stii destul de bine cat de mult orgoliu am in mine.
Just open your eyes and see that life is beautiful,remember?
Ps: Imi pare rau ca zic toate astea insa asta e ceea ce gandesc in acest moment...defapt daca stau mai bine sa ma gandesc nu nu imi pare rau.
Maturizeaza'te !
Im fine without you!
Iti multumesc ca m'ai facut sa imi dau seama ca nu esti ceea ce imi doresc !

With love Reea ! :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Treci printr-o serie de sentimente care e posil sa te schimbe si la nivel mental, nu doar emotional. Imi pare rau ca a trebuit sa te confrunti cu o realitate dura, imi pare rau ca, in opinia ta, crezi ca ai facut o alegere proasta in trecut, dar e bine sa cauti pe peste tot acel gram de lucru bun din fiecare obiect, intamplare, persoana. Daca vrei sa discuti cu cineva despre asta, sa stii ca te ascult,pana atunci: Inspiratie!

Reea spunea...

.Pai orice om face alegeri proaste,precum am facut si eu si acum regret,insa o sa imi revin eu in scurt timp si oricum ma bucur ca din fiecare intamplare invat cate ceva,lucruri care te maturizeaza unele mai repede altele mai incet.Depinde de situatie