duminică, 20 februarie 2011

Voi ce probleme aveti ?

Da logic ca orice adolescent are probleme !
Voi ce probleme aveti? Teze/parinti/baieti/fete/moda?
Am zis teze ca ma gandesc ca cine imi citeste blogul e un adolescent si stiu cum e nopti nedormite,chiuluri,profesori isterici si lista continua.
Parinti? Oh fiecare parinte se baga chiar atunci cand nu e cazul cu intrebari : ce ai ? ce ai patit? de ce esti trista/trist? E logic e parinte isi fac griji pentru noi ne dau sfaturi ne indruma pe calea cea buna insa gresesc pentru ca nu ne lasa sa vedem noi calea cea buna,adica o sa crestem o sa ne mutam la casa noastra si daca de mici suntem indtrumati de ei ce sa facem si unde sa mergem cand suntem mari nu o sa stim pe ce drum o luam.
Baieti?Baietii au singura problema : fetele.Se cred atat de ideali pentru unele fete,si cel mai rau incearca sa le descifreze.Nu o sa reusiti niciodata sa descifrati complet o fata !Bine sunt si alte probleme insa mereu aud: "Mama frate ce m'am indragostit de aia si nu se uita la mine & boys stuff".Nu zic ca nu au probleme lor,fiecare om are viata lui si pitici lui pe creier.
Fete?Ah,asta imi place la fel ca si la baieti aceasi problema des intalnita si anume BAIETII !Unele fete se joaca cu ei,altele sufera.
So...astept comenturile voastre ! ieeei.
Voi ce probleme aveti ? Poate rezolvam fiecare problema in parte !

10 comentarii:

Unknown spunea...

Eu aleg sa ma joc cu baietii!Ca orice pisica avem nevoie de un ghem[:P]

AndReea spunea...

.Pe care il pasam de la una la alta !
.Pisicile blande zgarie rau !

George. spunea...

Pai.probleme??:).hm.
Parca imi lipseşte ceva.ceva ce nu ştiu ce e.şi incerk sa inlocuiesc cu diverse chestii><.
Probleme la scoala? nu!
Probleme cu parinti? nu!
Problema de gasire a sinelui? da
cum ştii care eşti tu?
cand cineva iti spune:Fii tu!cand ştii ca eşti tu?
.semnat.->George:)

AndReea spunea...

.Ok asta da intrebare !
.Nu stiu cum te comporti zii de zii,poti zice mai detaliat ?

Iza. spunea...

Eu nu cred ca am nici una din problemele enumerate mai jos. Eu am probleme cu minte,cu mine.nu stiu ce vreau!this is the big problem.poate pentru unii e usor sa ia decizii dar mie fara ajutor mi se pare imposibil(si dupa parerea mea am decizii mult mai importante de luat ca un adolescent normal)

AndReea spunea...

.Iza aici ma refeream in general,aici sunt cateva mici probleme.
.De ce sa ia alti o hotarare in locul tau ?Stii ca va veni un moment cand va trebui sa iei singura o decizie si chiar in acel moment.Poate acea decizie iti va schimba viata intr'o singura secunda.
.Incearca sa iti iei propriile decizi,in fond tu stii ce e mai bine pentru tine !

Iza. spunea...

Da tocmai asta e problema mea,chiar in perioada asta trebuia sa iau decizii care sigur o sa imi schimbe viata , dar nu pot sa le iau,nu stiu ce vreau,nu stiu ce e mai bine pt mine sau poate nu vreau sa stiu,poate nu vreau sa imi schimb viata,dar oricum mi se pare ataat de complicat :))

AndReea spunea...

.Inseamna ca nu te cunosti !
.Vorbim in pauza !In prima pauza vorbim pe tema asta !

Lara spunea...

eu am probleme prin faptul ca sunt nesigura pe mine si de la ceva timp ajung sa cred ca toti oamenii intr-un final ajung sa te raneasca si pun la suflet foarte multe lucruri si ajung sa ma las doborata de ei. e o chestie care ma macina :D
e foarte fain blogul :D ma bucur ca mi-ai dat sa il citesc >:D<

Romina spunea...

Hei Andreea :)
Stiu ca a trecut cam un am de cand ai pus tu postarea, dar eu am fost ranita foarte rau de un baiat... Stiu: eram mai mica si prostuta, dar si el a fost ranit... O chestie complicata: sora lui i-a spus la tata lui ca eu ii dau droguri, dar ideea ii ca eu nu umblu cu droguri :| adica gosh!!! Si ni s-o interzis sa vorbim unu' cu altu', iar acum is aproape 3 ani de atunci; ideea ii ca mie mi-e frica sa intru intr-o relatie, again. Stiu ca nu toti is la fel, dar sincer, is la pamant. Tot timpul asta am zambit si am ras si m-am prefacut foarte fericita, dar deja am obosit. Nici cu ai mei nu ma prea inteleg... ei sunt acolo, in familia mea, dar nu sunt aici, la fel nici soramea care ii doar cu un an mai mare ca mine. btw am 17
Si o alta problema cu mine ii ca de atunci nici nu mai stiu in cine sa am incredere, prietena mea cea mai buna m-a lasat balta doar pentru ca am fost plecata in vacanta aproape o luna, in alta tara si fusu orar e foarte diferit... Deja m-am saturat de depresii, de zambete prefacute si cum m-au ranit el si ea in ultimul an... Poate chiar ai un sfat pentru mine... Thanks, Minus