joi, 31 mai 2012

In ultima perioada !


Aceeasi problema.

In ultima perioada observ tot mai rar un lucru : baietii devin plangaciosi ! O fata vrea sa se lupte pentru ceea ce isi doreste nu sa i se puna totul pe tava ! :)

Serios baieti,o fata chiar nu vrea sa aiba langa ea un tip care tot ce face este sa se vaite.O fata vrea langa ea un baiat care poate sa ii ofere sprijin si intelegere sa o protejeze.
Sau cand aud un baiat "eu nu sunt in stare sa fac curat sau sa gatesc" pe bune ? Daca nu ar exista femei ce s-ar intampla ? Totul ar fii o cocina de porci ? Da chiar asta s-ar intampla.

Acum nu ma refer la toti baietii,mai sunt si baieti pe ici pe colo unu dinala cu incredere in el,in ceea ce face sau zice.Genu ala de baiat care vrei sa il ai langa tine.Eu sunt sigura ca mai sunt si baieti normali la cap,care stiu ceea ce vor.

Sau mai sunt "baieti" care zic : mie nu imi pasa de nimic. Oare de ce ? Pentru ca nici o fata nu iti da atentie? Niciun lucru bun nu iti iese bine ? Oh nici nu ma mir vrei sa arati cat de baiat esti si ca cele mai mici lucruri nu te afecteaza.Fac pariu ca plange sufletu in tine.
O fata vrea un baiat BAIAT,cu care sa se simta in siguranta atunci cand iese sa poata vorbi orice cu el si sa stie ca nu o va judeca ba din contra o va lua in brate si va incerca sa o ajute.Nici fetele nu sunt mai presus,dar stiu cum sa infrunte tot.


Cati dintre voi acasa purtati fustite? O sunt sigura ca foarte multi.
O fata chiar nu vrea un tip care nu are caracter si respect fata de sine.
Grow up,boys !
                   
                                                                                                               

Niciun comentariu: