sâmbătă, 15 ianuarie 2011

La multi ani !

Sa incep cu inceputul ! La multi ani Roxana! Da ea e Roxana si ii place viata de liceu(nu rade asta mi'a venit in cap)
Ai implinit varsta de 18 ani,ai trecut in alta etapa a vietii!Ai crescut,te'ai maturizat,ai grija ce faci ca de acum tot ceea ce faci pica asupra ta ! (O sa fac ceva prostesc si o sa te bag la parnaie,glumesc)
.Ma bucur ca suntem din nou prietene,ca esti cea mai buna prietena.Multumesc ca intelegi mereu ceea ce zic,multumesc ca simti ceea ce simt si eu,ca te pui mereu in locul meu si afli cum ma simt.Bine acum toti sunt surprinsi cum de noi doua ne intelegem.Simplu !
Da stiu ca in clasa a 9 ne'am certat urat de tot,in a 10 eu am fost aroganta,orgolioasa si incapatanata cu tine insa tu te'ai tinut de curu meu pana am ajuns sa fim in clasa a 11 si sa fim mai apropiate ca niciodata !
Nu va mai mirati toti,sunteti stupizi! Accepta'ti! Ne intelegem mult prea bine ca sa ne stricam prietenia din porcarii sau ceva de genu asta.
Am zis sa iti scriu si un post ca doar odata faci 18 ani si meriti ! Meriti muuult mult bizoane !
Orice s'ar intampla sa stii ca eu sunt langa tine,zii/noapte eu te voi asculta si ma gandesc ca stii asta ca nu esti atat de retardata ca sa nu iti dai seama !
Bine bine gata incetez!
La multiiiiii ani ai doar 18 aniiiiii esti nebuna iubesti si nu ai bani ! Nimeni nu iti sta in drum ai soseaua ta doar cu un singur sens te va duce undeva ! (Ca tot veni vorba de sosea sper sa iei carnetul de conducere sa nu faci si tu ca Murgu ca te bat,stau cu tine pana inveti tot !)
Te iubesc !

Un comentariu:

by_miss_cannabis spunea...

Astea au fost cele mai sincere ganduri pe care le-am citit vreodata legate de prietenie[;x]
Felicitari!